Strategien tegner retningen

Management support

Strategi i et nyt perspektiv

I en hurtig forandrelig verden kan det være svært at holde fokus og ligge en langsigtet strategi, hvor eksisterende forretning blot fremskrives med nye markeder, kunder og udvidelse af produktporteføljen. I dag skal der tænkes på de store overordnede termer og på hvad virksomheden reelt leverer af services og ydelser til samfundet. I strategiarbejdet skal derfor graves endnu dybere ned i virksomhedens DNA, således virksomheden på en gang er målrettet, struktureret og enorm fleksibel på udviklingen og tidens trends.

Er din nuværende strategi allerede forpasset, aldrig forankret i organisationen eller ikke visionær nok, så er det tid til at ligge en ny strategi i samarbejde med os. I Tactica ser vi helt nyt på strategiarbejdet og fokuserer på virksomhedens DNA, reelle kundeservices og -ydelser i lyset af den hele forretning, ejere og ledelsens ønsker samt hvorledes der holdes fokus på medarbejdere og kunder. I sidste ende må strategien give værdi for kunder og medarbejdere, da virksomheden ellers ikke lykkes med at høste udbytte heraf.

Vi tager et indledende møde og taler om jeres ønsker og tanker, hvorefter vi konkretisere omfanget, roller og pris. Når vi er enige indleder vi en analyse af virksomheden indeholdende en række af sparringsamtaler med ledelse, medarbejdere og kunder, som munder ud i en strategi med handlingsplan og økonomisk overview.

Med en strategiproces opnår du:

  • Strategiplan tilpasset dine ønsker og behov
  • Sparring om tidshorisont, fordele og konsekvenser ved til- og fravalg
  • Langsigtet eksekveringsplan
  • Konkrete visuelle værktøjer til synlig forankring

Statistikken viser at du ikke er alene og erfaringen er, at et ejerskifte ikke er let. Skal det være en kort eller lang overgang, hvordan skal virksomheden udvikle sig i fremtiden og hvad skal jeg begive mig til nu, hvor jeg får masser af tid? Spørgsmålene og mulighederne er mange, så hvilke svar finder vi frem til, således din og virksomhedens fremtid bliver rigtig for dig.