Cases

Strategisk kommunikation

Strategisk kommunikation

Kampagnerådgiver for Jensens Bøfhus “God bøf eller gratis”, der i 2018 var medvirkende til restaurantkædens turnaround. Markant omsætningsfremgang, flere besøgende og Trustpilot anmeldelser ændrede sig fra 1 til 4 stjerner.

Salgsuddannelse

Salgsuddannelse i butiksledelse

I en række uddannelsesmoduler undervistes kædens ledere i Motiverende salg, Teknisk salg og fremtidens salg. Fokus på den gode kundeoplevelse; medarbejder rammer og forventninger; Space-, category- og Storemangement; omnichannel og de muligheder fremtiden byder den fysiske og online butik.

Foredrag Ledelse i Praksis

Foredrag “Ledelse i praksis”

Indlæg på lederseminar for mindre juridisk ledergruppe med input fra egne ledelsesopgaver og -erfaringer, lederens rolle og relevante modeller for lederen.

Advisory Board

Medlem af Spavalls Advisory board med ansvar for forretningsudvikling, ressourceoptimering og sparring med ledelsen.

Forretningsudvikling

Udarbejdet strategi og go to market handlingsplaner for Pet-Pocket samt forestået kontakt til internationale distributører, kæder og agenturer.

Ledelsesforum

Ledelsesrådgivning

Gennem analyse og samtaler med ejere og daglig ledelse skabt et nyt ledelsesforum for den strategiske målsætning for klinikkens forretningsudvikling og medlemsskab af FysioDanmark.

Forretningsudvikling

Konceptudvikling

I samarbejde med ejer og bureau udviklet serie af tilskudsprodukter til hunde med kontakt til specialhandlen i Skandinavien, Tyskland og England.

Butiksoptimering

Butiksoptimering

Rådgivning af indehaver ved etablering af butikken. Markedskendskab til leverandører, markedsposition og indretning blev anvendt til at give butikken den bedst mulige start.