Bestyrelsesmedlem

Advisery Board

Bestyrelser i tal

19.000 aktie- og anpartsselskaber har allerede en bestyrelse, men fortsat er 55.000 uden bestyrelse. I følge Industriens Fond er næsten 8.000 anpartsselskaber med aktiver på mellem 10-50 mio. kr. uden bestyrelse og ligeledes over 1.600 anpartsselskaber med over 50 mio. kr. i aktiver uden bestyrelse.

Har du allerede en bestyrelse og ønsker nye kompetencer med mangeårig bred erfaring fra bestyrelse, advisory board og forretningsledelse, så bør du tage kontakt til os, for at høre om mulighederne for et samarbejde.

Vi formår at se den hele forretning samt gå i detaljer, forretningsoptimere og forretningsudvikle. Vi udfordre strategien, hjælper med forankringen og er sparringspartner for ejer(ne), den øvrige bestyrelse og ledelsen i en klar defineret rolle- og ansvarsfordeling. Vi har erfaring fra en af Danmarks største virksomheder, adskillige datterselskaber, indkøbssamarbejder samt mindre ejerlede virksomheder.

Med vores bestyrelsesmedlem opnår du:

  • Strategisk forretningsudvikling
  • Evner at se den hele forretning
  • Fokus og prioritering
  • Go to market og marketing kompetencer
  • Erfaring med turnarounds og risk management

Statistikken viser at du ikke er alene og erfaringen er, at en værdiskabende bestyrelse er en stor gevinst for dig som ejer, for ledelsen og virksomhedens udvikling. Vi hjælper dig med værdiskabelsen og tilfører stærke kompetencer og et bredt netværk. Således får du og din virksomhed støtte til, at holde fokus på strategien og handlingsplanerne.