Interim ledelse til konkrete og tidsbegrænsede opgaver

Erfaren leder

Erfaring

Jan Röhn Pipper har flere gange arbejdet som interim leder internt i ansættelsesforhold. I St. Hippolyt Nordic var fuldtidsstillingen ansvaret for salg og distribution i de nordiske lande, men 3 dage hver anden uge fungerede jeg som International Sales Manager for St. Hippolyt GmbH. Ligeledes i min DLG tid, var jeg underdirektør i DLG Service & Energi, imens jeg bl.a. var direktør for skadedyrsselskabet Nomus.

Har du en konkret opgave der i en begrænset periode skal løses. Det være et hul i ledelsesteamet, så du har tid til at rekruttere den rette langsigtede kandidat? Ønsker du som ejerleder at indsætte en daglig leder, men først vil prøve det af? Har du et projekt der ligger udenfor den nuværende ledelse og som skal tilføres ressourcer. Kan det være ønske om en turnaround med behov for nye øjne og fokus på opgaven? Så kontakt os.

Vi tager et indledende møde og taler om dine ønsker og behov, hvorefter vi konkretisere omfanget, roller, tidsperiode og pris. Når vi er enige, så går vi igang!

Med en interim leder opnår du:

  • Ledelses kompetencer passende opgaven
  • Afgrænsede tid og omkostninger ift. opgaven
  • Konkrete opgaver og ansvar
  • Tredjeparts ledelse med fokus på opgaven
  • Netværk om samarbejdspartnere og forretningsmuligheder
  • Erfaring

Det er ikke let at skulle rekruttere den rette medarbejder til en langsigtet stilling og måske er opgaven tidsbegrænset eller begænset af projektets størrelse, hvorfor der ikke er økonomi til en fuldtidsstilling. Du kan derfor med fordel tilføre ledelseskompetencer  med en interim ledelse på deltid.