Advisory Board

Advisery Board

Advisory Boards i tal

Der er over 50.000 virksomheder i Danmark med én kontrollerende ejer og det er blot én ud af 10 virksomheder, der har tre eller flere ejere. Industriens Fond analyserer, at ejerskabet dermed er meget koncentreret og især i de små og mellemstore virksomheder. Godt 55.000 anpartsselskaber har ikke en bestyrelse, hvilket udgør 90,9%.

Er du én af de mange danske små og mellemstore virksomheder, der ikke har en bestyrelse eller anden struktureret sparring? Savner du netop sparring omkring din og virksomhedens ledelse, input til udarbejdelse af strategien og et bredere netværk? så er det aktuelt at anvende os som løbende advisor i et Advisory Board. Et Advisory Board er et ikke-juridisk format, men et støttende organ til dig som ejer og leder.

Vi tager et indledende møde og taler om dine ønsker og behov, hvorefter vi konkretisere omfanget, roller og pris. Når vi er enige opsætter vi en plan for møderne, indhold og referater samt ikke mindst forventnings afstemmer handlinger og opfølgning.

Med et Advisory Board opnår du:

  • Kompetent sparring til strategi og ledelse
  • Fokus på værdierne i virksomheden
  • Finder og handler på de ikke så sjove opgaver
  • Skaber tid og rum for dig som ejer og leder til, at fokusere på din værdiskabelse
  • Netværk til potentielle samarbejdspartnere

Statistikken viser at du ikke er alene og erfaringen er, at et Advisory Board eller en Adviser hurtigt skaber økonomisk og personlig værdi. Hvordan skal jeg løse konkrete problemstillinger, er min Risk management optimal, hvordan skal virksomheden udvikle sig i fremtiden og hvad skal jeg fokusere min tid med? Spørgsmålene og mulighederne er mange, så hvilke svar finder vi frem til, således din og virksomhedens fremtid bliver rigtig for dig.